Struik landbouwmachines breidt dealerschap Abemec uit

Abemec is door Struik landbouwmachines benoemd tot dealer voor de regio's Noord-Brabant, Midden- en Noord-Limburg, Utrecht, Overijssel en West-Gelderland.

Struik+landbouwmachines+breidt+dealerschap+Abemec+uit
© Struik landbouwmachines

Abemec was al dealer in Flevoland via de voormalig Van Arendonk-vestigingen en versterkt zich door de uitbreiding onder andere in mechanisatie voor de aardappel- en wortelteler. Ook voor technische ondersteuning en (reserve)onderdelen kunnen telers voortaan bij Abemec terecht.

Struik is gevestigd in Wieringermeer. Het bedrijf heeft zich in meer dan tachtig jaar ontwikkeld als specialist op het gebied van grondbewerking. De machines vinden hun weg naar gebruikers in meer dan 76 landen.

Onkruidbestrijding

Struik biedt een programma in frezen, rugvormers, loofklappers en onkruidbestrijders. In een wereld waarbij steeds meer vraagtekens worden gezet bij het gebruik van chemische middelen voor onkruidbestrijding/loofdoding en er vraag is naar alternatieven.

De machines van Struik passen goed in het leveringsprogramma van Abemec. Abemec is een gespecialiseerd landbouwmechanisatiebedrijf voor Midden- en Zuid-Nederland met achttien verkoopvestigingen en 21 servicevestigingen.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Woensdag
    10° / 4°
    50 %
  • Donderdag
    10° / 3°
    40 %
  • Vrijdag
    11° / 4°
    50 %
Meer weer