Abemec is dealer van Vredo-zodenbemesters

Vredo Dodewaard heeft met Abemec overeenstemming bereikt over het dealerschap voor een groot gedeelte van de provincies Noord-Brabant, Zuid-Holland, Zeeland en Flevoland.

Abemec+is+dealer+van+Vredo%2Dzodenbemesters
© Eigen Foto

Door de samenwerking kan Abemec haar leveringsprogramma uitbreiden met zodenbemesters. Vredo heeft een partij gevonden met een goede service en kennis van de lokale markt. De zodenbemesters van Vredo staan bekend om de goede werking van het dubbele schijvensysteem, wat ervoor zorgt dat ook bij de steeds lagere mestgiften de beschikbare nutriënten altijd goed zijn te benutten.

Met het dealerschap kan Abemec inspelen op de groeiende vraag naar dit soort machines. Reeds bestaande dealers in de betrokken provincies (LMB Hamoen met vestigingen in Ameide en Hoeven en LMB Verburg uit Waarder) blijven Vredo-dealer voor het eigen werkgebied. Abemec is dealer van merken als Fendt, Krone, Merlo en Agrifac.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

Meer weer