Abemec neemt Mechanisatie Mariënberg over

Abemec neemt per 1 februari de landbouwmechanisatieactiviteiten van Mechanisatie Mariënberg over. Alle activiteiten worden voortgezet in het huidige pand onder de naam Abemec Mariënberg.

Abemec+neemt+Mechanisatie+Mari%C3%ABnberg+over
© Abemec

Om blijvend toegevoegde waarde te kunnen leveren aan huidige en toekomstige klanten, heeft Mechanisatie Mariënberg besloten zich aan te sluiten bij Abemec. Door de overname kan de dienstverlening met dezelfde mensen worden gecontinueerd.

Abemec en Mechanisatie Mariënberg zijn ervan overtuigd dat ze met deze stap kunnen inspelen op de eisen die in de toekomst aan een landbouwmechanisatiebedrijf worden gesteld.

Vestigingen

Alle medewerkers van Mechanisatie Mariënberg treden in dienst van Abemec. Met de locatie in Mariënberg beschikt Abemec na de overname in totaal over 21 vestigingen.

Abemec Mariënberg blijft de huidige merken Dewulf, Raven, Agrifac, Lemken, Dewa, Imants, Steketee en Struik verkopen en onderhouden. Dit assortiment wordt aangevuld met jong gebruikte trekkers en de Abemec-merken Krone, Airmix, Nettuno en Irtec.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    10° / 6°
    70 %
  • Zaterdag
    10° / 5°
    30 %
  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
Meer weer