Nieuwe verkooporganisatie voor Fendt Full Line

Met de nieuwe verkooporganisatie Agromec gaat landbouwmechanisatiebedrijf Abemec zich volledig richten op het Fendt Full Line-programma.

Nieuwe+verkooporganisatie+voor+Fendt+Full+Line
© Eigen Foto

Abemec heeft op dit moment twintig vestigingen in Nederland. Door de toenemende behoefte aan specialisatie, de uitbreiding van het akkerbouwassortiment met Dewulf en het importeurschap van het volledige Fendt Full Line-programma heeft Abemec besloten om de verkoopactiviteiten te splitsen.

Voor het Fendt Full Line-programma is de nieuwe verkooporganisatie Agromec opgericht met verkoopvestigingen in Goes, Sevenum, Steenbergen, Veghel en Waalwijk. Het verkoopteam zal vanuit alle vestigingen in Zuid-Nederland opereren. Agromec start zijn activiteiten vanaf 1 januari 2020.

Het brede pakket landbouwmachines van alle merken behalve Fendt, wordt verkocht door de overige Abemec-vestigingen. De vestigingen in Beek en Donk, Geldermalsen, Sevenum, Steenbergen en Zeewolde fungeren als key-vestigingen. Het verkoopteam opereert vanuit alle vestigingen. Beek en Donk is per 1 maart 2020 de nieuwe vestiging en komt in de plaats van de vestiging in Gemert.

Complexiteit techniek

Door de toenemende complexiteit van de techniek wordt het voor ondernemers steeds moeilijker om de best passende techniek voor hun bedrijf te regelen. Het is de missie van Abemec om ondernemers te ontzorgen bij de keuze van passende mechanisatie, onderhoud en reparatie, financiering en verzekering. Abemec en Agromec willen blijven zorgen voor mechanisatie op maat.

Agromec is de eerste en enige verkooporganisatie in Nederland met meerdere vestigingen die zich volledig richten op het Fendt Full Line-programma. Vanuit deze specialisatie introduceert Agromec een bijzonder concept: Fendt Farming. Een nieuw concept gericht op het optimaal benutten van Fendt-techniek. Met het Fendt Full Line-programma kunnen ondernemers een steeds groter deel van hun mechanisatie volledig met Fendt-techniek invullen. Daarbij is de uitdaging om het potentieel van Fendt maximaal te benutten.

Maximale efficiëntie

Fendt Farming is de manier van ondernemen waarbij ondernemers samen met de specialisten van Agromec de configuratie en het onderhoud van Fendt-machines maximaal afstemmen op de bedrijfssituatie. Op die manier zorgt Fendt Farming voor maximale efficiëntie, rendement, comfort en werkplezier.

Klanten van Agromec en Abemec Machines kunnen straks met alle machines, ongeacht van welk merk, bij alle twintig Abemec servicevestigingen terecht voor onderhoud, reparaties en service. Vanuit de key-vestigingen zullen de servicevestigingen maximaal ondersteund worden met speciaal gereedschap, gespecialiseerde monteurs, onderdelen en dergelijke.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  8° / 0°
  10 %
 • Zaterdag
  10° / 4°
  10 %
 • Zondag
  10° / 4°
  10 %
Meer weer