Abemec dealer McConnel graslandverzorging

Abemec en Pool Agri, de importeur van McConnel grondbewerkingsmachines, werken vanaf 1 mei samen om bodemverdichting in grasland het hoofd te bieden.

Abemec+dealer+McConnel+graslandverzorging
© Eigen Foto

Abemec neemt hiervoor de McConnel Shakaerator op in haar leveringsprogramma. Hiermee krijgen veehouders en loonwerkers in het zuiden van Nederland direct toegang tot de graslandverzorgingsmachines van McConnel.

'Tijdens de demonstaties met de McConnel Shakaerator Grasland-Cultivator op de Gras en Maismanifestatie in Vredepeel bleek opnieuw hoe bijzonder deze machine is. De kracht ervan schuilt in de vibrerende werking die bodemverdichting in grasland opheft en daarbij de zode volledig intact laat', zegt Hendrik Pool van importeur Pool Agri.

Brandstofverb

De bijzondere vibrerende werking van de Shakaerator bevordert het bodemleven en het waterbergend vermogen. 'Bovendien zijn de vermogensbehoefte en het brandstofverbruik door de vibrerende werking beperkt. Dat trok de aandacht van veehouders en loonwerkers', zegt Pool.

De samenwerking met Abemec was al eerder ingezet met de verkoop van McConnel grasland- en fruitteeltmachines. Voor commercieel manager Mark Hendriksen van Abemec is de toenemende vraag vanuit het werkgebied reden om de graslandverzorgingsmachines van McConnel in het leveringsprogramma op te nemen.

Dealernetwerk

Sinds de introductie in 2013 ontdekken steeds meer melkveehouders, akkerbouwers, loonbedrijven en fruittelers de toegevoegde waarde van McConnel machines. De invulling van het dealernetwerk vordert gestaag. Achter de schermen wordt op dit moment volop gewerkt en onderhandeld over de invulling van een professioneel dealernetwerk.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  16° / 9°
  25 %
 • Zondag
  14° / 8°
  50 %
 • Maandag
  15° / 6°
  40 %
Meer weer