Twaalfde editie BIG Challenge verzet naar 2021

De jubileumeditie van Alpe d'HuZes is verplaatst naar juni 2021. Daarmee verhuist ook de twaalfde editie van de BIG Challenge, farmers against cancer naar 2021. BIG Challenge behoort al jaren al jarenlang tot de grootste teams bij Alpe d'HuZes.

Twaalfde+editie+BIG+Challenge+verzet+naar+2021
© Jannemieke Termeer

Dit jaar zou BIG Challenge het grootste aantal deelnemers in haar historie hebben. In totaal meldden zich 333 deelnemers voor de Alpe d'HuZes of Alpe d'HuZus. BIG Challenge gaat met de huidige teams naar 2021 en spreekt de hoop uit dat het iedereen gegeven is om er dan bij te zijn.

Binnen Alpe d'HuZes is afgesproken dat alle actiepagina's en ontvangen bedragen voor volgend jaar blijven staan. De deelnemers aan BIG Challenge van dit jaar hadden al 864.101 euro ingezameld. Hiermee passeert het totale sponsorbedrag dat BIG Challenge heeft bijgedragen, de 10 miljoen euro.


Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  19° / 10°
  50 %
 • Zondag
  22° / 9°
  70 %
 • Maandag
  19° / 12°
  30 %
Meer weer