Al twintig teams voor Big Challenge 2020

Voor de Big Challenge 2020 hebben zich al zo'n 20 teams gemeld. Zaterdag 23 november is in Wageningen om 12 uur in het Forum-gebouw de officiële aftrap van Big Challenge, Farmers against cancer.

Al+twintig+teams+voor+Big+Challenge+2020
© Big Challenge

Deelnemers, vrijwilligers, supporters, maar ook twijfelaars of andere geïnteresseerden uit de agri- en foodsector zijn van harte welkom.

Een belangrijke boodschap van de deelnemers van voorgaande jaren is: er zijn altijd argumenten om niet mee te doen, geen tijd, geld of te druk. Maar zet onmacht om in kracht en gun het jezelf om mee te doen. Het is een cadeau voor het leven.


Gesteund van alle kanten

Op de bijeenkomst is een markt met informatie over onder andere accommodaties, materialen, vrijwilligerswerk, wielerkleding en sponsorwerving. Deelnemers van voorgaande jaren vertellen over hun deelname en de tijd voorafgaand met sponsorwerving en training. De nieuwste Big Challenge-film wordt vertoond en teamleden kunnen met elkaar kennismaken.

Deelnemers aan de Big Challenge kunnen lopen, rennen of fietsen. De Alpe d’HuZes is op donderdag 4 juni, op woensdag is de Alpe d’HuZus waarbij deelnemers een keer de berg bedwingen. Big Challenge faciliteert met een groep vrijwilligers trainingsmomenten, PR, accommodaties op de berg en hulp bij sponsoracties en -materialen.


Bijna 10 miljoen euro

Het sponsorgeld dat bijeen wordt gebracht, gaat voor 100 procent naar KWF Kankerbestrijding. In de afgelopen elf edities hebben ruim 1.700 Big Challenge-deelnemers tot en met 2019 zo'n 9,5 miljoen euro ingezameld voor Alpe d’HuZes/KWF. Daarmee is Big Challenge uitgegroeid tot de op twee na belangrijkste fondsenwerver voor KWF Kankerbestrijding.

Voor meer informatie klik hier.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  10° / 4°
  30 %
 • Zondag
  11° / 2°
  30 %
 • Maandag
  10° / 0°
  20 %
Meer weer