Teller+Big+Challenge+staat+op+740%2E123+euro
Nieuws
© Jannemieke Termeer

Teller Big Challenge staat op 740.123 euro

Big Challenge kwam donderdagavond met een cheque van 740.123 euro de finish van Alpe d'HuZes over. Een lange slinger van boeren en mensen werkzaam in de agrarische sector trok onder luid applaus de eindstreep over.

'Boeren, boeren klonk overal; een sfeer van waardering en respect was voelbaar, hing in de lucht ', meldt Monique van Loon, al jaren vrijwilliger bij het event. Varkenshouders, maar ook melkvee-, kalver-, pluimvee- en geitenhouders zetten zich al elf jaar in om een einde te maken aan de ellende die de ziekte kanker in onze maatschappij veroorzaakt. Zij bedwongen dit jaar de Alpe d'Huez op 5 en 6 juni.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zondag
  7° / 3°
  10 %
 • Maandag
  6° / 0°
  10 %
 • Dinsdag
  6° / 1°
  10 %
Meer weer