LTO+Nederland+start+hashtagactie
Nieuws
© Vidiphoto

LTO Nederland start hashtagactie

LTO Nederland vindt dat Nederland trots mag zijn op boeren en tuinders, die tijdens de coronacrisis hun uiterste best doen om te zorgen dat er voldoende voedsel beschikbaar is. Naast inzet om de getroffen sectoren te helpen, is de belangenbehartiger om die reden een hashtagactie gestart.

'Heel indrukwekkend om te zien dat iedereen, van verpleegkundige tot vakkenvuller, zijn uiterste best doet om de coronacrisis het hoofd te bieden. Dat geldt natuurlijk ook voor onze boeren en tuinders. Zij nemen hun verantwoordelijkheid om te zorgen dat er genoeg voedsel komt om de schappen gevuld te houden, zowel in Nederland als daarbuiten', stelt LTO Nederland.

'Daar mogen we best trots op zijn, wij allemaal. Dus loop je een rondje tussen de dieren, door de kas of over de akker? Deel dan je boerderijfoto met #coronacrisis #geenvoedselcrisis'.
Bekijk meer over:

Weer

 • Dinsdag
  13° / -1°
  10 %
 • Woensdag
  14° / -1°
  10 %
 • Donderdag
  7° / 3°
  30 %
Meer weer