LLTB+stuurt+attentiemail+over+Animal+Rights
Nieuws
© John Claessens

LLTB stuurt attentiemail over Animal Rights

De LLTB heeft vrijdagavond een attentiemail gestuurd naar de leden. Het heeft te maken met een mogelijke bijeenkomst van dierenwelzijnsorganisatie Animal Rights.

De LLTB heeft diverse signalen gekregen dat Animal Rights een bijeenkomst houdt in Ottersum en dat verschillende volgers van die groep overnachten in de omgeving. Het is bij de LLTB niet bekend wanneer de bijeenkomst van Animal Rights is afgelopen.

'De LLTB roept u op om de komende dagen extra alert te zijn op verdachte situaties. Niemand wil ongenode gasten op het erf of in de stal. Indien u verdachte situaties ziet, schakel dan meteen met politie', zo luidt het advies van de LLTB in de attentiemail.

De LLTB heeft vrijdagavond direct contact opgenomen met de politie om deze signalen door te geven.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zaterdag
  23° / 8°
  10 %
 • Zondag
  23° / 8°
  10 %
 • Maandag
  24° / 7°
  10 %
Meer weer