Britse+David+Frost+leidt+ook+onderhandelingen+handelsverdrag
Nieuws
© Europees Parlement

Britse David Frost leidt ook onderhandelingen handelsverdrag

De Britse diplomaat David Frost zit de komende tijd weer vaak aan tafel met EU-hoofdonderhandelaar Michel Barnier. Frost gaat namens het Verenigd Koninkrijk de onderhandelingen leiden over de nieuwe (handels-)relatie met de EU, meldt een woordvoerder van premier Boris Johnson.

Frost was sinds vorig jaar zomer betrokken bij de brexitbesprekingen. Ook toen zat hij tegenover de Fransman. De Brit verving destijds Olly Robbins, nadat Johnson premier was geworden. De onderhandelingen over de toekomstige relatie met de EU moeten voor het einde van het jaar worden afgerond. Tot die tijd blijft Londen de EU-regels volgen.

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  23° / 10°
  50 %
 • Donderdag
  18° / 14°
  70 %
 • Vrijdag
  15° / 10°
  50 %
Meer weer