LIVE: Tweede Kamer debatteert over stikstofaanpak kabinet

De Tweede Kamer debatteert donderdag over de stikstofvoorstellen die het kabinet woensdag presenteerde om de woningbouw weer vlot te trekken. Afgaande op de kritische geluiden binnen de oppositie belooft het een fel debat te worden. Volg het debat hieronder live.

LIVE%3A+Tweede+Kamer+debatteert+over+stikstofaanpak+kabinet
© Dirk Hol

Livestream:

GroenLinks ziet niets in de plannen van de regering om Natura 2000-gebieden kritisch te bekijken en wellicht samen te voegen. PvdA betwijfelt of de voorstellen genoeg zoden aan de dijk zetten om de woningbouw weer vlot te trekken. Ook wordt er openlijk getwijfeld aan de juridische houdbaarheid van de voorstellen.

Op het terugbrengen van de maximum snelheid op de snelwegen naar 100 kilometer per uur is grote kritiek vanuit PVV en FvD. Die laatste partij zegt er ook garen bij te spinnen. Partijleider Thierry Baudet twitterde vanmorgen dat elke vier minuten een nieuw lid zich meldt bij de FvD.

Het debat is live te volgen via de livestream op Tweedekamer.nl of via de app Debatdirect. Het kanaal NPO Politiek is ook te zien via NOS.nl. Aanvang 10.35 uur, geschatte eindtijd 16.30 uur.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    14° / 6°
    70 %
  • Zaterdag
    16° / 7°
    70 %
  • Zondag
    15° / 4°
    20 %
Meer weer