Helpdesk+voor+vragen+over+stikstofregels
Nieuws
© Dirk Hol

Helpdesk voor vragen over stikstofregels

Ondernemers met vragen over de stikstofregels kunnen vanaf maandag terecht bij een telefonische en online helpdesk. Dat heeft landbouwminister Carola Schouten donderdag bekendgemaakt.

De helpdesk is te bereiken via de website van BIJ12, de uitvoeringsorganisatie van de twaalf provincies. Op Rijksoverheid.nl en RVO.nl wordt er ook naar deze website gelinkt. Op Rijksoverheid.nl staat ook informatie over de stikstofregels.

Schouten deed de mededeling tijdens een debat in de Tweede Kamer na vragen van de Kamerleden Jaco Geurts (CDA) en Carla Dik-Faber (CU) om de communicatie richting ondernemers te verbeteren. De minister wees ook op de informatie die op de website van de rijksoverheid is te vinden. 'Daar staan de meest gestelde vragen op, zodat mensen daar zelf al naar kunnen kijken.'

Bekijk meer over:

Weer

 • Maandag
  23° / 9°
  10 %
 • Dinsdag
  19° / 14°
  70 %
 • Woensdag
  18° / 12°
  50 %
Meer weer