TV: Nieuwe Agractie niet uitgesloten

Initiatiefnemer van de Agractie Bart Kemp sluit een nieuwe actie niet uit. Dat meldde hij na afloop van de bijeenkomst.

‘We hebben minister Schouten een termijn van twee weken genoemd waarin ze kan reageren ik verwacht dat ze dat ook doet. En anders staan we hier misschien wel weer. Maar ik ben liever bij mijn schapen.’

Kemp kijkt met een tevreden gevoel terug op de actie. ‘Dit is fantastisch en wordt je emotioneel van. Er ligt een duidelijk verhaal met goede onderbouwing. Ook op financieel gebied.’

Ook voor de politici heeft Kemp een duidelijke boodschap. ‘Ik verwacht resultaat. Als je het in twee zinnen niet kan zeggen dan moet je jezelf afvragen wat je nou wil vertellen. Dat wil ik aan de politici meegeven.’

Bekijk meer over:

Weer

 • Dinsdag
  15° / 10°
  20 %
 • Woensdag
  17° / 7°
  10 %
 • Donderdag
  18° / 11°
  20 %
Meer weer