Filefruitteam deelt appels uit

Een Filefruitteam deelt appels uit op het bedrijventerrein De Wildeman in Zaltbommel langs de snelweg A2. Met de actie willen de Nederlandse Fruittelers Organisatie (NFO) en het Nationaal Actieplan Groenten en Fruit erop wijzen dat automobilisten als ze in de file staan fruit kunnen eten.

Dit zou de consumptie van fruit kunnen stimuleren. Mensen eten regelmatig iets in de auto, vooral tijdens de file. Dat is vooral koek, snoep en boterhammen, blijkt uit consumentenonderzoek. Fruit staat op de vierde plek. De campagne Filefruit moet leiden tot een plek in de top 3.

Donderdag werd ook bij het tankstation langs de A4, ter hoogte van Hoogmade bij één van de grootste fileknelpunten in Nederland, fruit uitgedeeld. De campagne heeft onder andere de ondersteuning van Fruitmasters, The Greenery en Vogelaar Vredehof.

Weer

 • Woensdag
  10° / 6°
  70 %
 • Donderdag
  8° / 6°
  70 %
 • Vrijdag
  7° / 4°
  50 %
Meer weer