Grote+onlineveiling+bouw%2D+en+landbouwmachines
Nieuws
© IronPlanet

Grote onlineveiling bouw- en landbouwmachines

IronPlanet, een onderneming van Ritchie Bros, houdt deze maand een van de grootste Europese onlineveilingen ooit. Het gaat om meer dan vijfhonderd stuks bouw- en landbouwmaterieel.

Op vrijdag 28 juni kunnen belangstellenden bieden op een groot aantal machines, zoals wielladers, verdichters, graafmachines, trekkers, trucks, laad- en graafcombinaties, generatoren en toegangsplatformen. De veiling omvat ook een grote hoeveelheid ongebruikte artikelen.

Materiaal dat IronPlanet in de onlinezomerveiling aanbiedt, wordt aangeboden vanuit verschillende locaties in Europa, waaronder de veilinglocaties van Ritchie Bros in Nederland, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. Voor de meeste artikelen op IronPlanet.com zijn inspectierapporten beschikbaar.

Prioriteitsbod

Hoewel de veiling officieel plaatsvindt op 28 juni, kunnen bieders op veel kavels online al een 'prioriteitsbod' plaatsen. Het bedrijf beschikt over een team dat meerdere talen ondersteunt en zelfs kan helpen met transportlogistiek voor veilingaankopen. Het aangeboden materieel is te vinden op www.ironplanet.com/summer.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zaterdag
  23° / 13°
  35 %
 • Zondag
  25° / 16°
  40 %
 • Maandag
  24° / 15°
  40 %
Meer weer