ForFarmers centraliseert biologische voederproductie

ForFarmers centraliseert per 1 juli de productie van biologische voeders in Lochem. De productieactiviteiten van Van Gorp Bio in Schalkwijk worden overgeheveld naar Gelderland. Daar zit de fabriek van dochteronderneming in biologische voeders Reudink.

ForFarmers+centraliseert+biologische+voederproductie
© eigen foto Reudink

ForFarmers nam Van Gorp Biologische Voeders oktober 2018 over. Met ingang van 1 juli gaat Van Gorp Bio verder onder de merknaam Reudink. In eerste instantie lag sinds die overname voor ForFarmers de focus op het voorbereiden van de integratie van onder meer de verkoopactiviteiten van Van Gorp Bio in de Reudink-organisatie.

Om het serviceniveau naar klanten te verbeteren en een efficiencyslag te maken, is besloten de productie van de voeders van Van Gorp Bio naar de Reudink-fabriek in Lochem te verplaatsen. ForFarmers heeft nog geen beslissing genomen over hoe de fabriek in Schalkwijk in de toekomst eventueel in te zetten.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  25° / 11°
  20 %
 • Dinsdag
  22° / 15°
  50 %
 • Woensdag
  23° / 13°
  20 %
Meer weer