Janine+Luten+nieuwe+directeur+ZuivelNL
Nieuws
© -

Janine Luten nieuwe directeur ZuivelNL

Janine Luten start zaterdag als nieuwe directeur van ZuivelNL. Zij neemt het stokje over van Folkert Beekman. Die laatste blijft als directielid actief.

Luten (45 jaar) was de afgelopen acht jaar directeur van Wageningen Academy, de business school van Wageningen University & Research (WUR). Daarvoor was zij adjunct-directeur van kenniscentrum Aequor en heeft zij gewerkt bij Wageningen Economic Research en Flora Holland. Janine heeft Tuinbouw en Marktkunde gestudeerd aan Wageningen University.

Luten is aan de directie toegevoegd, omdat ZuivelNL zich, naast financiering en de uitvoering van regelingen, meer gaat richten op het leggen van verbindingen in en buiten de sector. Dat vraagt om een directeur als boegbeeld en bruggenbouwer, stelt ZuivelNL. De verschillende dossiers die ZuivelNL behartigt, worden verdeeld over Beekman en Luten.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zaterdag
  34° / 18°
  10 %
 • Zondag
  33° / 20°
  10 %
 • Maandag
  33° / 21°
  20 %
Meer weer