Holvo Lettele neemt Mechanisatie Raalte over

De aandelen van Fendt-dealer Mechanisatie Raalte zijn per 1 januari overgenomen door Holvo Lettele, de officiële Valtra-dealer voor Salland.

Holvo+Lettele+neemt+Mechanisatie+Raalte+over
© eigen foto Fendt

Beide bedrijven blijven zelfstandig opereren met bestaande dealerschappen en zullen op termijn worden uitgebreid of waar mogelijk gecombineerd. Door deze stap wordt volgens Holvo Lettele verder ingespeeld op de wensen die klanten en leveranciers aan een mechanisatiebedrijf stellen.

Holvo Lettele is een dealerbedrijf dat gespecialiseerd is in service en verkoop van Valtra-trekkers. Daarnaast leveren zij onder andere hooibouwwerktuigen, grondbewerkingsmachines, voermachines en opraapwagens. 'De overname van een mechanisatiebedrijf met Fendt-dealerschap past perfect in onze groeistrategie', zegt mede-eigenaar Paul Ottenschot.

Zelfstandig bedrijf

Bij Mechanisatie Raalte verandert er vooralsnog niets. Mechanisatie Raalte blijft als zelfstandig bedrijf bestaan met dezelfde medewerkers als aanspreekpunt. Wel zal er op korte termijn een uitbreiding van de personele bezetting plaatsvinden.

Mede-eigenaar Henk Enserink: 'Wij nemen deze stap om in een veranderende markt toch de continuïteit van het bedrijf te waarborgen en de klanten een goede service te kunnen blijven bieden. Samen willen we deze nieuwe uitdaging aangaan en de toekomst tegemoet treden'.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  29° / 14°
  0 %
 • Donderdag
  31° / 16°
  0 %
 • Vrijdag
  32° / 17°
  0 %
Meer weer