Holvo+Lettele+neemt+Mechanisatie+Raalte+over
Nieuws
© eigen foto Fendt

Holvo Lettele neemt Mechanisatie Raalte over

De aandelen van Fendt-dealer Mechanisatie Raalte zijn per 1 januari overgenomen door Holvo Lettele, de officiële Valtra-dealer voor Salland.

Beide bedrijven blijven zelfstandig opereren met bestaande dealerschappen en zullen op termijn worden uitgebreid of waar mogelijk gecombineerd. Door deze stap wordt volgens Holvo Lettele verder ingespeeld op de wensen die klanten en leveranciers aan een mechanisatiebedrijf stellen.

Holvo Lettele is een dealerbedrijf dat gespecialiseerd is in service en verkoop van Valtra-trekkers. Daarnaast leveren zij onder andere hooibouwwerktuigen, grondbewerkingsmachines, voermachines en opraapwagens. 'De overname van een mechanisatiebedrijf met Fendt-dealerschap past perfect in onze groeistrategie', zegt mede-eigenaar Paul Ottenschot.

Zelfstandig bedrijf

Bij Mechanisatie Raalte verandert er vooralsnog niets. Mechanisatie Raalte blijft als zelfstandig bedrijf bestaan met dezelfde medewerkers als aanspreekpunt. Wel zal er op korte termijn een uitbreiding van de personele bezetting plaatsvinden.

Mede-eigenaar Henk Enserink: 'Wij nemen deze stap om in een veranderende markt toch de continuïteit van het bedrijf te waarborgen en de klanten een goede service te kunnen blijven bieden. Samen willen we deze nieuwe uitdaging aangaan en de toekomst tegemoet treden'.

Bekijk meer over:

Weer

 • Dinsdag
  9° / 2°
  85 %
 • Woensdag
  10° / 8°
  95 %
 • Donderdag
  6° / 2°
  70 %
Meer weer