Wegverbreding+A4+hindert+tuinbouwbedrijven
Nieuws
© Rijkswaterstaat

Wegverbreding A4 hindert tuinbouwbedrijven

Door de beoogde aanpassing van de A4 tussen knooppunt Burgerveen en Leidschendam komen aangrenzende glastuinbouwbedrijven langs het bestaande tracé bij Roelofarendsveen in de knel.

Dat stelt Glastuinbouw Nederland. Daarom heeft de organisatie een zienswijze ingediend om te benadrukken dat bij de verdere uitwerking maatregelen opgenomen moeten worden om dit tot een minimum te beperken en de voorziene negatieve effecten te compenseren.

Tot en met 13 februari kunnen zienswijzen worden ingediend op het voornemen van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat om een m.e.r.-procedure te starten voor de verkenning A4 Burgerveen-N14. De doelstelling van de verkenning is het verbeteren van de verkeersdoorstroming en verkeersveiligheid op de A4 tussen knooppunt Burgerveen en de N14 bij Leidschendam.

Weer

 • Zondag
  34° / 20°
  10 %
 • Maandag
  35° / 21°
  10 %
 • Dinsdag
  34° / 21°
  10 %
Meer weer