FloraHolland+start+vier+piekdagen+vroeger+met+veilen
Nieuws
© FloraHolland

FloraHolland start vier piekdagen vroeger met veilen

Royal FloraHolland begint in 2019 vanwege de verwachte drukte op vier dagen eerder met het veilen van bloemen en planten.

Om op deze piekdagen bestellingen tijdig in de box te kunnen leveren, start de bloemenveiling op dinsdag 23 april, maandag 6 mei, maandag 20 mei en dinsdag 11 juni een uur eerder. Dit gebeurt op de locaties Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg.

Kwekers kunnen op deze data bloemen en planten aanleveren tot drie uur 's nachts. Klokverkopen en directe verkopen worden deze dagen waarschijnlijk een uur eerder bij de klant geleverd. Daarvoor moeten kopers wel hun box een uur eerder openen.

Vijf uur 's morgens

Op deze vier dagen beginnen de drie locaties om vijf uur 's morgens met veilen, met uitzondering van planten in Aalsmeer. Dat onderdeel begint om half zes 's morgens. Klokvoorverkoop van bloemen en planten stopt op deze dagen een uur eerder.

Bekijk meer over:

Weer

 • Vrijdag
  7° / 1°
  20 %
 • Zaterdag
  11° / 2°
  50 %
 • Zondag
  9° / 4°
  70 %
Meer weer