Consument verwacht dat bloem zeker acht dagen mooi is

Consumenten verwachten dat bloemen in de vaas zeker acht dagen mooi blijven, blijkt uit onderzoek. Dat werd uitgevoerd in opdracht van Chrysal.

Consument+verwacht+dat+bloem+zeker+acht+dagen+mooi+is
© VidiPhoto

Het grootschalig consumentenonderzoek onder achtduizend respondenten in Europa laat zien dat 91 procent van de consumenten bij aankoop van bloemen versheid het belangrijkste aspect vinden. Verder toont het onderzoek aan dat maar 54 procent van de bloemenkopers de bijgevoegde snijbloemenvoeding gebruikt om de bloemen langer te laten bloeien.

Als consumenten weten dat snijbloemenvoeding ervoor zorgt dat hun bloemen langer mooi blijven, geeft 85 procent aan dat ze vaker het zakje snijbloemenvoeding gebruikt. De door Q&A uitgevoerde peiling, in opdracht van voedingproducent Chrysal, is voor de fabrikant aanleiding om snijbloemenvoeding in twee nieuwe designs op de markt te brengen.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  2° / -1°
  10 %
 • Zondag
  3° / -2°
  5 %
 • Maandag
  3° / 1°
  30 %
Meer weer