Sima%2Dzilver+voor+autonome+trekker+van+Case+IH
Nieuws
© Case

Sima-zilver voor autonome trekker van Case IH

Case IH is tijdens de uitreiking van de Innovation Awards op de Sima onderscheiden met een zilveren medaille voor de Case IH Magnum CVX, een autonoom werkende trekker.

De Innovation Awards van de Sima in Parijs vormen een erkenning van nieuwe ontwikkelingen in ontwerp en functies die enorme gebruikersvoordelen zouden kunnen bieden.

Met de zilveren medaille voor het Autonome conceptvoertuig (ACV) van Case IH werd de waarde erkend van het ontlasten van bestuurders van monotone werkzaamheden op het land.

'De noodzaak van deze technologie bestaat, aangezien het in sommige delen van de wereld steeds moeilijker wordt om goed personeel te vinden dat in drukke periodes op grote boerderijen lange werkuren kan draaien', zegt Dan Stuart van Case IH.

Uitdaging

Het ACV, het resultaat van vijf jaar ontwikkeling, helpt om aan deze uitdaging te voldoen, doordat we de beste bodem- en weersomstandigheden optimaal kunnen benutten, terwijl er niet meer op lastige tijden hoeft te worden gewerkt.

Het autonome concept is gebaseerd op de bestaande, conventionele Case IH Magnum-trekker met hoog vermogen. De trekker is uitgerust met het AccuGuide automatische stuursysteem dat bij Case IH RTK+ gps wordt geleverd voor ultra-nauwkeurige begeleiding.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zondag
  24° / 14°
  20 %
 • Maandag
  20° / 15°
  70 %
 • Dinsdag
  17° / 10°
  20 %
Meer weer