Jong stel flyert voor eigen boerderij

'Bent u van plan u prachtige stek te verlaten? Dan zou u ons kunnen helpen met onze droom.' Dat staat op de flyers die Pieter Druijf en Monique Spruit verspreiden. Het jonge stel is naarstig opzoek naar een boerderij in West-Friesland.

Jong+stel+flyert+voor+eigen+boerderij
© eigen foto

Pieter is boerenzoon en heeft de diploma's op zak om een zorgboerderij te starten, maar de overname van een boerderij in familiekring ging onverwijld niet door. Daarom is het stel nu een zoektocht gestart en zet daarbij creatieve middelen in.

De flyer met hun dringende wens is al verspreid onder honderden mensen. Ze zoeken een oudere ondernemer die wil stoppen. De locatie moet geschikt zijn voor een zorgboerderij in combinatie met een paardenpension.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  2° / -3°
  10 %
 • Zondag
  1° / -1°
  10 %
 • Maandag
  2° / -3°
  10 %
Meer weer