Cumela+subsidieert+vierhonderd+trekkerbumpers
Nieuws
© Gertjan van der Wal

Cumela subsidieert vierhonderd trekkerbumpers

Cumela Nederland heeft met de trekkerbumpercampagne inmiddels vierhonderd exemplaren gesubsidieerd. Voor honderd trekkerbumpers ligt er nog 500 euro subsidie op de plank.

Sinds de start van de trekkerbumpercampagne op 6 september 2016 rijden 280 Cumela-bedrijven en zestien rijschoolhouders rond met een gesubsidieerde trekkerbumper. De gemiddelde aanschafkosten voor een trekkerbumper zijn volgens Marije van Beurden, campagneleider vanuit brancheorganisatie Cumela, zo'n 2.100 euro.

Omdat de vijfhonderd gesubsidieerde trekkerbumpers nog niet zijn behaald, gaat de campagne door. Leden van Cumela kunnen subsidie ontvangen voor maximaal twee trekkerbumbers per bedrijf. Met deze actie geeft de brancheorganisatie aan dat veiligheid in de sector vooropstaat.

Bekijk meer over:

Weer

 • Donderdag
  23° / 12°
  10 %
 • Vrijdag
  24° / 12°
  10 %
 • Zaterdag
  30° / 12°
  10 %
Meer weer