Partijen+bundelen+krachten+bij+fruit+op+het+werk
Nieuws
© Eigen Foto

Partijen bundelen krachten bij fruit op het werk

Werkfruitleverancier Vitamine & Zo neemt de activiteiten van Fruitmoment over. De activiteiten gaan door onder de naam van Vitamine & Zo.

Zowel Vitamine & Zo als Fruitmoment hecht veel waarde aan het leveren van kwaliteitsfruit met daarbij een hoge mate van service en persoonlijk contact. Nu deze krachten gebundeld zijn, gaat Vitamine & Zo ervoor om nog meer mensen in Nederland wekelijks blij te maken met vers fruit op het werk.

De eigenaren van Fruitmoment zijn van een studentenstart-up gegroeid naar een gevestigde naam in de werkfruitmarkt. De organisatie was in de situatie gekomen dat verdere groei grote investeringen met zich mee zou brengen en dit vraagt om een andere manier van ondernemen.

Vers fruit

Vitamine & Zo is landelijk al meer dan tien jaar een bekende naam op het gebied van vers fruit op het werk en bedient wekelijks met 140 eigen medewerkers 3.500 klanten.

Fruit is gezond, geeft een positief gevoel en is een laagdrempelig instrument om mensen te stimuleren om bewuster te leven. Vanuit die gedachte is Vitamine & Zo gestart met het bezorgen van fruitboxen op het werk. De werkgever heeft er geen omkijken naar.

Bekijk meer over:

Weer

 • Dinsdag
  32° / 15°
  10 %
 • Woensdag
  35° / 19°
  10 %
 • Donderdag
  37° / 22°
  10 %
Meer weer