John Deere zoekt Nederlandse 'Haksel Koning'

John Deere is op zoek naar de 'Haksel Koning' van Nederland. De winnaar krijgt een photoshoot en is in zijn woonplaats en regio te zien op billboards.

John+Deere+zoekt+Nederlandse+%27Haksel+Koning%27
© Eigen Foto

Chauffeurs van zelfrijdende veldhakselaars uit Nederland moeten hun deelname delen op Facebook om zo veel mogelijk stemmen te krijgen. Ze hoeven alleen een foto van zichzelf te plaatsen, het liefst terwijl ze een zelfrijdende veldhakselaar besturen. De deelnemers met de meeste stemmen winnen.

De winnaar krijgt een professionele photoshoot bij de plaatselijke John Deere dealer. De foto, die wordt genomen voor een zelfrijdende veldhakselaar uit de 8000-serie, wordt vervolgens getoond op billboards in zijn regio zodat vrienden, collega's en buren hun 'plaatselijke held' kunnen zien en bewonderen.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  8° / 7°
  30 %
 • Zondag
  8° / 5°
  20 %
 • Maandag
  7° / 1°
  10 %
Meer weer