Zuivelnoteringen+laten+positief+beeld+zien
Nieuws
© Boerenbusiness

Zuivelnoteringen laten positief beeld zien

De jongste zuivelnoteringen van ZuivelNL laten opnieuw een positief beeld zien. Alle prijzen zitten in de lift, alleen de prijs voor poeder voor veevoer blijft gelijk.

De notering voor verse boter gaat opnieuw omhoog, deze week met 6 euro naar een bijna recordhoogte van 590 euro per 100 kilo. Ook de poeders zitten in de lift. De prijs voor volle melkpoeder gaat naar 227 euro, dat is 5 euro meer dan vorige week.

Mager melkpoeder brengt 2 euro per 100 kilo meer op en komt op 149 euro. Ook weipoeder plust met 2 euro naar 67 euro. De prijs voor melkpoeder voor veevoerdoeleinden blijft steken op 134 euro. Alle prijzen zijn per 100 kilo exclusief btw, af fabriek.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zaterdag
  18° / 8°
  20 %
 • Zondag
  19° / 10°
  40 %
 • Maandag
  16° / 12°
  70 %
Meer weer