Vion+komt+met+barbecue%2Dinnovatie
Nieuws
© Vion

Vion komt met barbecue-innovatie

Vleesconcern Vion komt met een speciaal product voor de barbecue op de markt. Het gaat om een Tomahawk, een stuk varkensvlees aan het bot.

Met het nieuwe product speelt Vion in op de groeiende populariteit van barbecueën. Het product zal onder een Vion-merk gelanceerd worden. De Tomahawk is al gepresenteerd op retailbeurzen en zal binnenkort bij verschillende Europese supermarkten in de schappen liggen.

Volgens Maiko van der Meer, Chief Commercial Officer bij Vion Pork, speelt de 'stoere' Tomahawk in op verschillende trends. 'Uit onze Vion Consumer Insights blijkt dat consumenten enerzijds gaan voor gemak bij het kopen van vleesproducten. Anderzijds is er een trend waarbij consumenten kiezen voor premium-concepten, geënt op smaak en kwaliteitsbeleving.'

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  24° / 17°
  10 %
 • Donderdag
  22° / 13°
  10 %
 • Vrijdag
  24° / 11°
  10 %
Meer weer