POV ontwikkelt rekentool voor contributie

De Producenten Organisatie Varkenshouderij (POV) ontwikkelde een rekentool waarmee de contributie kan worden berekend. Die is te vinden op MijnPOV.nl.

POV+ontwikkelt+rekentool+voor+contributie
© Johan Wissink

Afgelopen twee weken hield de POV regiovergaderingen. Daarin werd de achterban bijgepraat over de contributie, de samenwerking met LTO, de behaalde resultaten tot nu toe en de stappen die de POV nog gaat zetten. Bijna alle leden ontvingen inmiddels een sfeerverslag van de vergadering in de eigen regio via de mail.

'We hebben er zoveel mogelijk aan gedaan om alle leden te informeren. Het is nu aan u om te beslissen of u het belangrijk vindt om lid te blijven van een professionele belangenbehartiger voor de varkenshouderij en die te blijven ondersteunen', zegt Ingrid Jansen, voorzitter van de POV.

Samenwerking LTO

Vorige week gaven de LTO-organisaties aan te willen gaan samenwerken met de POV. Het voornemen tot samenwerking moet echter nog worden goedgekeurd door de Algemene Ledenvergaderingen van de drie regio's. Leden van de POV hebben al ingestemd met de samenwerking met de LTO-organisaties.

'De samenwerking tussen LTO en de POV begint vorm te krijgen. We zullen zien hoe het zich verder ontwikkelt. Soms moet je iets durven om samen verder te komen. Samen zijn we sterker dan alleen', zei regiovoorzitter Pieter Bouw, regiobijeenkomst in Gelderland. Veelgestelde vragen over de samenwerking met LTO vindt u hier.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  23° / 12°
  5 %
 • Woensdag
  27° / 12°
  20 %
 • Donderdag
  27° / 16°
  30 %
Meer weer