POV+licht+contributie+en+samenwerking+toe
Nieuws
© Twan Wiermans

POV licht contributie en samenwerking toe

Een evenwichtig contributiesyseem waar de varkenshouder naar rato aan bijdraagt. Met die woorden kenschetst Eric Douma de contributiesystematiek en -tarieven van de POV voor 2018. Tijdens de eerste POV-regioavonden werd daarop een toelichting gegeven.

De afgelopen week ging de POV de regio's Zuid-Oost, Zuid-West en West in om zichtbaar te maken op welke wijze de POV investeert.

Samenwerking

In de regio's werden de contributiesystematiek en -tarieven voor 2018 toegelicht. Ook gaf de POV toelichting op de samenwerking met LTO.

Daarnaast werden ook de vragen over de overige besluiten, die zijn genomen tijdens de ALV van 26 maart jl., beantwoord. Op basis van de vragen vanuit de regio's is er een lijst met veel gestelde vragen over de contributie en de samenwerkingsovereenkomst opgesteld.

Krachten bundelen

Regiovoorzitter, Gijsbert Meijers, op de POV regiovergadering West: 'Vanuit onze zelfstandige positie als POV werken we goed samen met de LTO-organisaties. We bundelen de krachten van beide organisaties.'

Tijdens de regiovergadering van POV Regio Zuid-West: 'Het is aan ons allen om te zorgen voor een sterke POV. We dragen samen uit, waar wij als POV voor staan!'

De tweede ronde regionale overlegvergaderingen vindt plaats in de regio's Gelderland, Overijssel, Noord en Limburg.

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  35° / 19°
  10 %
 • Donderdag
  37° / 22°
  10 %
 • Vrijdag
  35° / 23°
  20 %
Meer weer