Voorlichting+over+faunaschademelding
Nieuws
© Han Reindsen

Voorlichting over faunaschademelding

De procedure rondom het melden en aanvragen van faunaschade is ingewikkeld. Reden voor Vereniging Drentse Boermarken (VDB) en LTO Noord om daarover drie voorlichtingsbijeenkomsten te houden.

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten geeft Jan Rosing van FBE Drenthe voorlichting over de totstandkoming en uitvoering van het faunabeleid. Daarnaast legt hij procedure uit van het melden van faunaschade of aanvragen van een tegemoetkoming faunaschade.

De voorlichtingsbijeenkomsten zijn op 8 februari in café Wielens, Dorpstraat 19 in Noord-Sleen, 15 februari in café Hofsteenge, Hoofdstraat 23 in Rolde en op 22 februari in Grand Café de Brink, Brink 30-31 in Dwingeloo. De aanvang is steeds om 20 uur. Aanmelden kan via info@boermarken.nl, graag het aantal personen en welke bijeenkomst u wilt bezoeken vermelden.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zondag
  21° / 15°
  70 %
 • Maandag
  21° / 13°
  20 %
 • Dinsdag
  21° / 12°
  30 %
Meer weer