Voorlichting over faunaschademelding

De procedure rondom het melden en aanvragen van faunaschade is ingewikkeld. Reden voor Vereniging Drentse Boermarken (VDB) en LTO Noord om daarover drie voorlichtingsbijeenkomsten te houden.

Voorlichting+over+faunaschademelding
© Han Reindsen

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten geeft Jan Rosing van FBE Drenthe voorlichting over de totstandkoming en uitvoering van het faunabeleid. Daarnaast legt hij procedure uit van het melden van faunaschade of aanvragen van een tegemoetkoming faunaschade.

De voorlichtingsbijeenkomsten zijn op 8 februari in café Wielens, Dorpstraat 19 in Noord-Sleen, 15 februari in café Hofsteenge, Hoofdstraat 23 in Rolde en op 22 februari in Grand Café de Brink, Brink 30-31 in Dwingeloo. De aanvang is steeds om 20 uur. Aanmelden kan via info@boermarken.nl, graag het aantal personen en welke bijeenkomst u wilt bezoeken vermelden.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  21° / 13°
  75 %
 • Zaterdag
  20° / 11°
  20 %
 • Zondag
  22° / 12°
  20 %
Meer weer