Varkenshouders+wil+met+%C3%A9%C3%A9n+geluid+communiceren
Nieuws
© Twan Wiermans

Varkenshouders wil met één geluid communiceren

Dagelijks bestuur, Landelijk bestuur, Regiobesturen en medewerkers zijn samen verantwoordelijk voor een succesvolle POV; ieder vanuit een eigen rol.

Dat is de slotsom van de bijeenkomst dinsdag waar alle zeven POV-regiobesturen de werkwijze binnen de regio en de samenwerking met het Dagelijks en Landelijk bestuur bespraken. De bijeenkomst stond vooral in het teken van ideeën ophalen over hoe er onderling wordt samengewerkt.

De POV wil met één geluid te communiceren richting leden, maar ook richting politiek en burgers. Die verbondenheid en de wil om samen te werken, vormt de basis waarop de POV-organisatie verder gaat bouwen. De regio's hebben als taak geluiden van leden in de regio te verzamelen en deze in te brengen bij het landelijke bestuur.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zondag
  21° / 15°
  70 %
 • Maandag
  21° / 13°
  20 %
 • Dinsdag
  21° / 12°
  30 %
Meer weer