Drie nieuwe middelen toegelaten in granen

Het College voor de toelating van gewasbeschermingsmiddelen en biociden (Ctgb) heeft deze week drie middelen toegelaten in granen.

Drie+nieuwe+middelen+toegelaten+in+granen
© Nieuwe Oogst

Elatus Era en Elatus Plus zijn twee schimmelbestrijdingsmiddelen van Syngenta. Biede middelen zijn toegelaten voor een gewasbehandeling in wintertarwe, wintergerst, winterrogge, triticale, spelt, zomertarwe, zomergerst en zomerrogge.

Ormet Plus is een groeiregulator van SFP Europe. Het middel is door het Ctgb toegelaten in de teelt van wintertarwe, wintergerst en zomergerst. Daarnaast hebben vier middelen een uitbreiding gekregen van het etiket: groeiregulator Configure, onkruidbestrijdingsmiddel Centium 360 CS, insectenbestrijdingsmiddel DiPel DF en insecticide Tracer.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  18° / 8°
  0 %
 • Dinsdag
  16° / 7°
  10 %
 • Woensdag
  24° / 9°
  10 %
Meer weer