Pieter Bouw voorzitter POV regio Gelderland

Pieter Bouw (47) is gekozen tot voorzitter van de POV Regio Gelderland. Bouw heeft een vleesvarkensbedrijf in Voorthuizen en is tevens een van de varkenshouders die in 2014 de POV hebben opgericht.

Pieter+Bouw+voorzitter+POV+regio+Gelderland
© pov

Varkenshouders in Gelderland die zijn aangesloten bij de Producenten Organisatie Varkenshouderij (POV), hebben de krachten gebundeld in een eigen regiobestuur.

De POV start in alle zeven POV-regio's in Nederland met regiobesturen. De Regio Gelderland is de derde regio waar een eigen regiobestuur is benoemd. Vier andere regio's volgen de komende weken.

Integreren LTO Varkens en NVV

Met het benoemen van een regiobestuur in de Regio Gelderland, zet de POV de volgende stap naar het integreren van de Nederlandse Vakbond Varkenshouders (NVV) en LTO Varkenshouderij in de POV. De regiobesturen bestaan uit varkenshouders van zowel NVV- als LTO-huize.

Naast de deze avond in gestippelde witte blouse gehulde Bouw zijn de overige gekozen leden in het POV-regiobestuur Gelderland Wim Meerdink (40), zeugen- en vleesvarkenshouder, melkvee en akkerbouw in Aalten Adriaan van den Bogert (28), biologisch varkenshouder in Hedel en Gerard Holleman (52), zeugen- en vleesvarkenshouder in Babberich.

Verder treden ook Theo Vernooij (34), zeugenhouder in Nijkerk, Johnny Bull (48), zeugen- en vleesvarkenshouder en akkerbouw in Horssen en Nico Steintjes (47), zeugen- en vleesvarkenshouder en zorgboerderij in Wehl toe tot dit bestuur.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  8° / -1°
  25 %
 • Woensdag
  14° / 5°
  25 %
 • Donderdag
  14° / 10°
  80 %
Meer weer