Koning+opent+beleefcentrum+Koppert
Nieuws
© Koppert

Koning opent beleefcentrum Koppert

Koning Willem-Alexander heeft donderdag in Berkel en Rodenrijs het Experience Centre van Koppert Biological Systems geopend.

In het informatiecentrum van 200 vierkante meter leren internationale bezoekers over biologische gewasbescherming. Op interactieve wijze krijgen telers, onderzoeksinstellingen, studenten en overheden informatie over het onderzoek en de ontwikkeling van biologische gewasbeschermingsmiddelen van Koppert. Het bedrijf bestaat dit jaar een halve eeuw.

Na de openingshandeling leidden directeurs Paul Koppert en Henri Oosthoek de koning rond door het Experience Centre. 'We willen ons wereldwijde netwerk bij elkaar brengen en met vereende kracht toewerken naar 100 procent duurzame land- en tuinbouw wereldwijd', vertelde Oosthoek tijdens het aansluitende seminar ter gelegenheid van het jubileum.

Weer

 • Vrijdag
  21° / 10°
  30 %
 • Zaterdag
  21° / 12°
  20 %
 • Zondag
  20° / 11°
  20 %
Meer weer