Koppert wint prijs Financieel Dagblad

Het Financieele Dagblad heeft Koppert Biological Systems gekozen tot de 'Nieuwe Kampioen' van 2016. De krant organiseerde de competitie voor de tweede maal. Negen bedrijven werden genomineerd.

Koppert+wint+prijs+Financieel+Dagblad
© Koppert

De titel is weggelegd voor ondernemingen die met een vernieuwend product of een vernieuwende dienst sterk groeien, grenzen verleggen en concurrenten uitdagen en die hun bedrijfstak op zijn kop zetten.

Een ‘schitterend groeibedrijf’ dat al bijna vijftig jaar bijdraagt aan een antwoord op het wereldvoedselprobleem, zich blijft vernieuwen en tegelijkertijd de potentie heeft om echt disruptief te zijn’, zo luidt het jury-oordeel.

Voorsprong

In een artikel dat het Financieele Dagblad aan Koppert wijdde, wijzen experts op de sterke punten van Koppert. Als specialist heeft Koppert een grote voorsprong op de chemiereuzen, die hun markt zien krimpen en ook de 'markt voor biologie' opgaan.

Dat waren de woorden van Piet Boonekamp, expert in de biologische en geïntegreerde bestrijding bij Wageningen UR.

Vereerd

‘Wij zijn vereerd dat we tot Nieuwe Kampioen zijn uitgeroepen. Koppert Biological Systems is al bijna vijftig jaar actief maar tot zo’n tien jaar geleden waren wij nog het geheim van de tuinbouw.'

'Velen maakten gebruik van onze producten, maar we waren niet zo zichtbaar. We krijgen steeds meer erkenning van de buitenwereld', aldus de hoofddirectie van Koppert.

Nominaties

De nominaties kwamen voort uit een publiekscampagne en een rondgang langs kennisinstituut TNO, experts en investeerders.

Lees ook

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    14° / 8°
    20 %
  • Zondag
    15° / 4°
    20 %
  • Maandag
    11° / 8°
    95 %
Meer weer