Tobroco+Machines+wint+Koning+Willem+I+Prijs
Nieuws
© Maarten Huisman

Tobroco Machines wint Koning Willem I Prijs

Tobroco Machines in Oisterwijk heeft de Koning Willem I Prijs 2016 gewonnen in de categorie midden- en kleinbedrijf (MKB).

Koningin Máxima reikte de ondernemersprijs donderdagavond uit in Eindhoven. Ondernemingen die de afgelopen jaren durf, daadkracht, duurzaamheid, doorzettingsvermogen en goed ondernemerschap hebben getoond, komen voor de prijs in aanmerking.

Het bestuur van de Koning Willem I Stichting spreekt bijzondere waardering uit voor Tobroco Machines voor de wijze waarop de lasser in de varkensstal zich ontwikkelde tot een producent van hoogwaardige landbouwmachines en deze wereldwijd exporteert.

Koppert Cress

De Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap 2016 ging naar Koppert Cress.

Het bestuur roemt het tuinbouwbedrijf in Monster voor het samenbrengen van gezondheidszorg, goede voeding, educatie, natuur, milieu, eerlijk werk, innovatie, energieneutraal ondernemen en grote economische impact.

Weer

 • Maandag
  23° / 8°
  0 %
 • Dinsdag
  23° / 7°
  10 %
 • Woensdag
  22° / 13°
  85 %
Meer weer