Giant+D337T%2Dshovel+met+lager+voorframe
Nieuws
© Eigen Foto

Giant D337T-shovel met lager voorframe

Tobroco komt met de X-Tra uitvoering van de bestaande Giant D337T-shovel. Dit model is voorzien van een lager voorframe, wat zorgt voor een lager zwaartepunt.

Door het lagere voorframe heeft de machinist beter zicht op het werktuig, is de machine stabieler en kan deze meer tillen. Dit resulteert in een kiplast van 2.054 kilo ten opzichte van 1.450 kilo voor het standaard model.

De nieuwe D337T X-TRA heeft een 33 pk, 3-cilinder Kubota dieselmotor en beschikt over een Bosch Rexroth hydrauliekpomp. De hefhoogte van de machine bedraagt 2,45 meter. Het bedrijfsgewicht (gemeten met grondbak) is 2.200 kilo.

De machine beschikt over een hydrostatische vierwielaandrijving met automotive besturing. Dit geeft de machine een maximale snelheid van 18 kilometer per uur.

HD-uitvoering

Optioneel is de D337T X-TRA ook in HD-uitvoering leverbaar. De Heavy Duty uitvoering wordt uitgevoerd met een zwaardere hydrauliekpomp. Het grote voordeel van deze HD-optie is dat de machine een tweede versnelling (0 tot 20 kilometer per uur) en extra trekkracht krijgt.

Standaard is het X-TRA model voorzien van een veiligheidsdak met veiligheidsdeuren. Optioneel is er voor dit model ook een veiligheidsdak de luxe, neerklapbaar veiligheidsdak of cabine beschikbaar.

De D337T X-TRA is voor het eerst te zien tijdens GroenTechniek Holland, van 12 tot en met 14 september in Biddinghuizen.

Bekijk meer over:

Weer

 • Vrijdag
  27° / 20°
  80 %
 • Zaterdag
  25° / 19°
  80 %
 • Zondag
  26° / 18°
  60 %
Meer weer