Tobroco+wint+trofee+Beste+Ondernemers+Visie
Nieuws
© eigen foto Tobroco

Tobroco wint trofee Beste Ondernemers Visie

Tobroco Machines uit Oisterwijk heeft de BOV-Trofee gewonnen. De BOV-Trofee wordt jaarlijks uitgereikt aan de ondernemer met de Beste Ondernemers Visie.

Tobroco Machines is fabrikant van Giant (telescoop) wielladers, verreikers, skid steer laders en aanbouwdelen. Directeur/eigenaar Toine Brock kreeg de prijs overhandigd uit handen van Beau van Erven Dorens.

De organisatie van de BOV-Trofee is in handen van de Junior Kamer Hart van Brabant. Een jury heeft de genomineerde bedrijven gescreend op financiële gezondheid, groeimogelijkheden en de geplande innovatie.

Groei

Tobroco Machines groeit jaarlijks met ongeveer 20 procent. Dit jaar zal de machinefabrikant voor het eerst meer dan tweeduizend eenheden produceren.

De toekomst van Tobroco Machines ziet er rooskleurig uit. Het bedrijf neemt de komende jaren ruim honderd mensen extra in dienst, zodat er vierduizend eenheden kunnen worden geproduceerd in 2020.

Fabrieksuitbreiding

Dat gaat gepaard met een fabrieksuitbreiding van ongeveer 15.000 vierkante meter naast de huidige fabriek in Oisterwijk.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zaterdag
  25° / 19°
  80 %
 • Zondag
  26° / 18°
  60 %
 • Maandag
  24° / 18°
  80 %
Meer weer