%27Boeren+bedankt%27+thema+BL%2Dcampagne
Nieuws
© Dierenbescherming

'Boeren bedankt' thema BL-campagne

'Boeren Bedankt' is het thema van de Beter Leven-campagne 2017 van Dierenbescherming. De Beter Leven week loopt dit jaar van 23 tot en met 29 oktober.

Het Beter Leven-keurmerk bestaat dit jaar 10 jaar. In die periode hebben ruim 100 miljoen dieren een beter leven gekregen en de credits daarvoor komen de veehouders toe, zegt de Dierenbescherming, initiatiefnemer van het Beter Leven Keurmerk.

Varkenshouder Dik van Veldhuizen, vleeskuikenhouder Karin Perdaems, rundveehouder Jacco Keuper en leghennenhouders Chris en Marianne Borren geven de veehouders die leveren binnen het Beter Leven Keurmerk geven smoel aan de BL-campagne.

Actieweek

De Beter Leven-week vindt plaats van 23 tot en met 29 oktober. Via onder meer een radiospot, advertenties, een special in Kidsweek en aanwezigheid op sociale media wordt er aandacht gegenereerd voor de Beter Leven-week. In 2016 besteedden consumenten ruim 1 miljard euro aan vlees, vleeswaren, eieren en maaltijden met één of meer sterren van het Beter Leven Keurmerk.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zondag
  15° / 9°
  50 %
 • Maandag
  15° / 8°
  50 %
 • Dinsdag
  15° / 8°
  50 %
Meer weer