%27Boerensuper%27+Agrimarkt+breidt+uit
Nieuws
© Peter Smit

'Boerensuper' Agrimarkt breidt uit

Agrimarkt opent twee nieuwe supermarkten. Met die uitbreiding groeit de keten van coöperatie CZAV van vijf naar zeven winkels.

Op dit moment heeft Agrimarkt vestigingen in Goes, Middelharnis, Oud-Beijerland, Roosendaal en Vlissingen. De opening van een nieuwe winkel in Terneuzen staat gepland voor het voorjaar 2018, meldt vakblad Distrifood.

Afgelopen week ging de gemeenteraad van Oosterhout akkoord met de nieuwbouw van een Agrimarkt in die plaats. Wanneer deze winkel open gaat is nog niet bekend.

CZAV

Agrimarkt is eigendom van de Coöperatieve Zuidelijke Aan- en Verkoopvereniging (CZAV) in Wemeldinge. De dochteronderneming van deze agrarische coöperatie behaalde in het boekjaar 22015/2016 een netto-omzet van 60 miljoen euro.

De winkels van Agrimarkt kenmerken zich door de combinatie van levensmiddelen met een groot assortiment diervoeding, bloemen en planten. Via een samenwerkingsverband met groothandel Boon uit Sliedrecht (MCD-supermarkten en Boon's Markt red.) profiteert de kleine supermarktketen van de inkoopkracht van Superunie.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zondag
  20° / 10°
  60 %
 • Maandag
  18° / 12°
  20 %
 • Dinsdag
  15° / 10°
  70 %
Meer weer