Campagne promoot duurzaam melkpak

Zuivelfabrikanten en supermarkten starten volgende week een promotiecampagne voor het duurzame zuivelpak.

Het zuivelpak wordt steeds vaker gemaakt van natuurlijke grondstoffen. Het hout voor het karton is afkomstig van FSC-gecertificeerde productiebossen. Voor de productie het plastic binnenlaagje en de dop wordt steeds vaker gebruik gemaakt van organische reststromen, zoals plantenresten.

Qua eigenschappen is dit kunststof net zo hygiënisch, net zo sterk en net zo luchtdicht als ander plastic, benadrukken de fabrikanten. Om consumenten van deze ontwikkelingen op de hoogste te stellen, komt er een tv-commercial, Facebookcampagne en een informatieve website.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  2° / -3°
  60 %
 • Maandag
  3° / -1°
  40 %
 • Dinsdag
  1° / 0°
  85 %
Meer weer