Caroline van der Plas verrast met Sarah

Het overkomt Caroline van der Plas niet vaak dat ze flabbergasted is, maar maandagavond was dat wel het geval. De initiatiefneemster van de Boerburgertweet werd door twittervrienden- en vriendinnen verrast met een Sarah.

Caroline van der Plas is 6 juni 50 jaar geworden. Voor een groep bevriende agrarische ondernemers aanleiding om in het diepste geheim een verrassing voor haar voor te bereiden. Maandagavond werden een goedlijkende Sarah en een spandoek bij Van der Plas haar woning in Deventer geplaatst.

Naast initiatiefnemer van de Twitter- en Facebookaccount Boerburgertweet is Van der Plas eigenaar van het twitteraccount @Lientje1967. Zij verstuurde inmiddels meer dan 46.000 tweets. Daarin is ze maatschappijkritisch, maar breekt ze even zo vaak een lans voor de agrarische sector en haar werkers daarin.

In het zonnetje zetten

'Caroline zet zich enorm in voor de agrarische sector in Nederland. Ze staat voor de sector en dit steekt ze niet onder stoelen of banken', motiveren de agrarische ondernemers waarom zij Van der Plas in het zonnetje zetten. Caroline van der Plas werkte bij Nieuwe Oogst en de Nederlandse Vakbond Varkenshouders. Nu is ze communicatiemedewerker bij de Producenten Organisatie Varkenshouderij.

Bekijk meer over:

Weer

 • Vrijdag
  4° / 2°
  50 %
 • Zaterdag
  7° / 2°
  40 %
 • Zondag
  10° / 4°
  70 %
Meer weer