Kantens+houdt+personeel+fit+%C3%A9n+doneert
Nieuws
© Eigen Foto

Kantens houdt personeel fit én doneert

Tien medewerkers van Kanters Special Products in Lieshout gaan, binnen het BIG Challenge team, op 1 juni aanstaande de Alpe d'HuZes beklimmen. Heel Kanters gaat hen hierbij ondersteunen.

In het kader van een goede training en om extra geld in te zamelen, heeft Kanters een loopband in de ontvangsthal geplaatst. Voor elke gelopen kilometer doneert Kanters 5 euro. De donaties gaan 100 procent naar KWF kankerbestrijding. BIG Challenge koerst af op 1 miljoen euro dit jaar.

De bewonderingswaardige 'eenmansactie' van Peter Zondevan, commercieel directeur Kantens, van enkele jaren geleden is daarmee uitgegroeid tot een ware 'team effort'.

Open dag

Naast de loopband organiseert Kanters op zaterdag 13 mei een open dag in het bedrijfspand aan de Stater 32 in Lieshout. Deze dag biedt de mogelijkheid om een kijkje in de keuken van het bedrijf te nemen.

Deze open dag staat in het teken staan van Alpe d'HuZes en er worden diverse activiteiten ontplooid om ook onder bezoekers geld in te zamelen.

Aansluitend op deze middag volgt een sponsorbarbecue, waar inspirerende sprekers, waaronder ex-profwielrenner Steven Rooks, acte de préséance zullen geven.

Hart van kaarsjes

Ter afsluiting zal een metersgroot hart gemaakt van kaarsjes worden ontstoken die tot in de hemel te zien zal zijn. Met een kleine donatie kunnen bezoekers een kaarsje in dit hart laten afsteken.

Kanters in Liehout is de specialist in het ontwikkelen, produceren en leveren van vloeibare voedingssupplementen aan de (intensieve) veehouderij.

Er zijn nog plekken vrij voor de sponsorbarbecue. Voor interesse: info@kanters.nl.

Bekijk meer over:

Weer

 • Maandag
  8° / -1°
  25 %
 • Dinsdag
  9° / -1°
  20 %
 • Woensdag
  9° / -1°
  10 %
Meer weer