Driehonderd exposanten op FloraHolland-beurs

Ruim driehonderd exposanten presenteren zich woensdag 8 maart op de Seasonal Trade Fair van Royal FloraHolland die in Naaldwijk wordt gehouden. De eerste beursdag is goed bezocht, zegt de bloemenveiling.

Driehonderd+exposanten+op+FloraHolland%2Dbeurs
© Joost van Winsen

De Seasonal Trade Fair is traditiegetrouw de grote voorjaarsbeurs van de bloemenveiling. Tijdens de trade fair kunen klanten zich oriënteren op het aanbod kuipplanten van dit voorjaar. Daarnaast tonen kwekers bloemen en groene en bloeiende kamerplanten. Naar verwachting bezoeken enkele duizenden mensen de voorjaarsbeurs.

Royal FloraHolland House

Het Royal FloraHolland House is het middelpunt van de beurs, die dit jaar in het teken staat van de 'Generation Next'. Onder het mom dat jongeren de nieuwe garde ondernemers, werknemers én consumenten zijn, gaan zij tijdens de beurs in gesprek met de oudere generatie over onderwerpen als duurzaamheid, gezondheid, e-commerce en de toekomst van de sierteeltsector.

Jonge bloemisten krijgen op het centrum van de trade fair een masterclass van Pim van den Akker. Verder was er in het Royal FloraHolland House woensdag de spoedcursus online marketing van Nancy Berendsen.

Innovaties

Het innovatieplatform 'Let it Grow' toont in Naaldwijk duurzame plantinnovaties. Het doel van 'Let it Grow' is kansrijke start-ups te begeleiden en te faciliteren, zodat ze kunnen groeien en een nieuwe consumentenmarkt en afzetmarkt kunnen creëren. 'Dat is in het belang van de sector', aldus een woordvoerder van FloraHolland.

De beurs duurt twee dagen en is donderdag ook nog open voor publiek.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
  • Dinsdag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer