Subsidie trekkerrijbewijs voor stagiaires

Leerlingen met een stage in de sectoren Dierhouderij, Paddenstoelen en Open Teelten kunnen een tegemoetkoming krijgen in de kosten van het trekkerrijbewijs. Colland stelt subsidie beschikbaar.

Subsidie+trekkerrijbewijs+voor+stagiaires
© LTO ledenvoordeel

Jongeren die een agrarische BOL-opleiding volgen en op hun stageplaats met trekkers werken, hebben daarvoor een T-rijbewijs nodig. De kosten voor het behalen van het theorie- en het praktijkgedeelte kunnen flink oplopen.

Op verzoek van de LTO-organisaties stelt Colland nu een subsidie beschikbaar. De hoogte ervan is vergelijkbaar met de subsidie van de cursusgroepenregeling van de sectoren Dierhouderij, Open Teelten en Paddenstoelen.

Vanaf 1 januari 2017

Alleen de kosten die na 1 januari 2017 zijn gemaakt en die betrekking hebben op theorielessen, praktijklessen, leermiddelen, Eigen Verklaring en examengeld, worden vergoed. Kosten die eerder zijn gemaakt, komen niet voor vergoeding in aanmerking.

De subsidieregeling loopt door tot en met 31 december 2017. Leerlingen kunnen via het Colland Administratie Systeem een aanvraag indienen.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
  • Dinsdag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer