LTO+Seizoenarbeid+omgedoopt+tot+LTO+Arbeidskracht
Nieuws
© Peter van Houweling

LTO Seizoenarbeid omgedoopt tot LTO Arbeidskracht

LTO Seizoenarbeid heet voortaan LTO Arbeidskracht. De naamsverandering is ingegeven door de steeds bredere dienstverlening.

In 2002 startte LTO onder de naam LTO Seizoenarbeid met het verwerken en afhandelen van tewerkstellingsvergunningen voor buitenlandse medewerkers. Vijf jaar later werd LTO Seizoenarbeid ondergebracht bij LTO Bedrijven.

Vanuit ondersteuning bij de inzet van seizoenarbeiders is de dienstverlening voortdurend uitgebreid met onder meer zorgverzekeringen en payrolling. Later ging LTO Seizoenarbeid ook werving en selectie van tijdelijke arbeidskrachten verzorgen onder de naam Seasonalwork.NL.

Ook scholing

Sinds 2015 worden onder de naam Agro+ Zorg zorgverzekeringen afgesloten voor medewerkers die permanent in Nederland wonen en werken. Vorig jaar kwam daar ook aanbod bij op het gebied van scholing om kennis en kunde van de medewerkers naar een hoger plan te tillen.

De activiteiten van LTO Seizoenarbeid verlegden zich meer en meer van de seizoenarbeider naar het totale personeelsbestand. Om dat in de naamgeving ook duidelijk te maken, is besloten om als LTO Arbeidskracht verder te gaan.

Weer

 • Zaterdag
  15° / 11°
  10 %
 • Zondag
  14° / 13°
  90 %
 • Maandag
  12° / 8°
  20 %
Meer weer