Bijscholen op locatie met subsidie

LTO Seizoenarbeid verzorgt in samenwerking met Lentiz cursus & consult en NCE opleidingen voor de agrarische sector. Voor de meeste opleidingen is subsidie mogelijk. Bijna alle opleidingen kunnen op locatie worden gegeven.

Bijscholen+op+locatie+met+subsidie
© Nieuwe Oogst

Angelien van den Nouweland van rozenkwekerij Marjoland in Waddinxveen legt uit: 'We merken dat de betrokkenheid van het personeel door de cursus Nederlands-Pools groter wordt. Vanuit die betrokkenheid leveren ze een betere bijdrage. We maken er ook iets bijzonders van. Als ze geslaagd zijn, krijgen ze een cadeau en gaan we eten. Dat levert een betere saamhorigheid op.'

Ook groenteteler Adrie van den Einden uit Lierop investeert in zijn medewerkers. 'Een taalcursus is een investering in het personeel voor de lange termijn en op meerdere fronten. Als de communicatie beter is, voorkom je fouten. Dat betaalt zich terug', zegt hij.

Pools

De cursussen lopen uiteen in niveau en onderwerp. Omdat steeds meer agrarisch ondernemers gebruikmaken van Poolse arbeidskrachten, worden ook cursussen Pools aangeboden.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Woensdag
    9° / 2°
    70 %
  • Donderdag
    10° / 3°
    70 %
  • Vrijdag
    11° / 2°
    50 %
Meer weer