Ruim 25.000 bezoekers op noordelijke beurs

De grootste landbouwvakbeurs van het Noorden trok van 17 tot en met 17 december ruim 25.000 bezoekers uit binnen- en buitenland. Zowel bezoekers als exposanten oordeelden positief over de beurs.

Ruim+25%2E000+bezoekers+op+noordelijke+beurs
© Nieuwe Oogst

De agrarische sector zit momenteel in een lastige periode. Veel boeren zijn ongerust over de fosfaatproblematiek en de steeds strengere eisen waaraan moet worden voldaan.

De bezoekers lieten zich hierdoor niet afschrikken. Integendeel, de algemene stemming op de beurs was dat het juist nu tijd is om te investeren in kennis en optimaal samen te werken om toekomstige problemen te lijf te kunnen gaan.

Enthousiast

Beursmanager Tjettje Miedema: 'Als ik iedereen zo beluister, heb ik de indruk dat er hard wordt gewerkt aan innovaties. Iedereen is enthousiast en erg gedreven om de agrarische sector hier in Noord-Nederland succesvol te laten blijven in de toekomst. Als beursorganisatie mogen we daar een steentje aan bijdragen.'

Volgens Miedema is er nu al animo voor de beurs over twee jaar. 'We gaan deze editie samen met de deelnemers evalueren. In 2018 is de beurs van woensdag 12 tot en met zaterdag 15 december.'

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  19° / 8°
  0 %
 • Zaterdag
  23° / 9°
  0 %
 • Zondag
  21° / 9°
  0 %
Meer weer